Hjem Sind og psyke Bulimi

Ikke den eneste..?

Redigeret 10 september, 2014, 03:58 i Bulimi
Hej derude. Jeg er ny herinde.

Sidder alene med en kæmpe kamp med bulimi igennem over et år, men også angst ved siden af lider jeg også af. Lige nu ret meget sygdomsangst. Er der andre end mig der kæmper med flere ting på en gang? Og hvor længe har jeres bulimi stået på? Kunne være meget rart ikke og føle sig alene om tingene..

Hilsner fra mig.

Kommentarer

  • Hej :)

    Jeg har ikke bulimi, men anoreksi, men jeg tænker at de to sygedomme minder ret meget om hinanden i forhold til de tanker man tænker omkring sin spiseforstyrrelse. Derud over har 2 af mine bedste veninder, bulimi.
    Jeg har derudover også angst (socialangst) og depression.

    Så jeg vil egentlig bare sige at jeg også kender til det med at kæmpe med flere ting på en gang. Det er bestemt ikke nemt. :(

    Får du noget hjælp? psykolog? Læge? Medicin?

    Mvh. Lea
  • Tak for dit svar Lea :) jeg får pt intet hjælp eller medicin. Venter på at jeg kan komme ind på noget der hedder stolpegården. Hvad med dig selv?
  • Hej igen,

    Jeg har været syg i 14 år, så jeg har fået en del hjælp. Bl.a. en del indlæggelser, boet på bosted der var specialiseret i Anoreksi osv. Jeg går Pt. ambulant i Odense på Center for Spiseforstyrrelser.
    Jeg får medicin mod depression og angst, og jeg synes faktisk det hjælper mig godt.

    Jeg håber at du får hjælp på Stolpegården. Har hørt om flere der har fået hjælp der.
    Medicin kan ikke kurrere en spiseforstyrrelse, men det kan hjælpe til at gøre hverdagen lettere. Så jeg synes du skulle overveje det, hvis du får det tilbudt.

    Mvh. Lea
Log in eller Registrér for at kommentere.