Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Erfaringer med behandling mod impotens?

Redigeret 12 august, 2014, 16:25 i Mandlige sexproblemer
Hej, jeg kunne godt tænke mig at høre om nogle vil dele deres oplevelser omkring nyopstået impotens. Jeg har selv haft nogle problemer og vil gerne høre om nogen kan hjælpe med meninger eller erfaringer?

Dog har jeg fundet nogle steder på internettet, som skriver meget fint om de forskellige ting - men jeg vil gerne høre hvad folk selv siger. Kan nogen hjælpe?

Jeg har været rundt om emnet i mange henseender gennem tiden. Hvilken behandling virker bedst, kan man finde alternative metoder til medicin, og mange andre spørgsmål bliver dagligt stillet.

Svaret er, at det er individuelt for hver enkelt person - hvad som virker bedst.

Hvis man taler om alternative metoder, er der ofte en længere behandlingsperiode indblandet. Men med medicinsk behandling kan der være bivirkninger forbundet hos nogle mennesker.

Hvad der i virkeligheden virker er op til en selv, men det er dog muligt at prøve sig frem gennem de forskellige behandlinger - indtil man finder den helt rigtige løsning for sig selv.

Jeg har for nyligt hørt meget om lægemidlet Levitra, som er udviklet til mere sarte kroppe. Det skulle efter sigende være mildere i formen og og indtagelsen kan gøres på flere måder - Er der eventuelt nogen med erfaring om dette produkt, så er jeg interesseret i kommentarer.

Et andet produkt jeg har hørt meget om for tiden er Cialis - den man også kalder for weekendpillen. Jeg kan forstå at ved indtagelse virker den på kroppen i op til 36 timer. Det virker for mig, at dette skal tages med et gran salt. Hvordan kan kroppen opne en erektion "on / off" i 36 timer - Her er jeg meget interesseret i hvilke oplevelser nogle har haft med dette produkt eventuelt?

Jeg ser frem til at høre om oplevelser, kommentarer eller andet.

Kilde:
http://letmedicin.dk/cialis
http://letmedicin.dk/levitra
Log in eller Registrér for at kommentere.