Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Ryg og knæ smerter

Redigeret 29 marts, 2016, 14:34 i Kroniske smerter
Kær Netdoktor

Jeg har tidligere kommet til skade på mit arbejde og fik jeg konstateret knæskade og diskuse ændringer i min ryg. Fik da taget en masse undersøgelser, Mr scaninger og kikker undersøgelse (Venstre knæ). Der er ikke stor forklaring fra lægerne om hvorfor jeg har uændret smerter både min ryg og knæet.Endelig fandt diskuse forandring, fik da vide fra lægen jeg har 2 små prolapser . men, det synes han ikke lige frem til at jeg skulle operares. Jeg bliver sendt en efter en anden hospitaler fik jeg intet ud af det.. Men, jeg fik mindste forklaret om jeg har dårlig balance, gå med krykker, mit hofte begyndte slidt.. Jeg har næsten ingen følelsesløse venstre ben og jeg har det svært ved gå ordenligt. Jeg har uændret smerter hverken kan sove eller sidde på et stole mere end 10 min. Jeg skal hele tiden have WC besøg, svinger på en time har jeg nok været 1 eller 3 gang på wc. Tit har jeg uheld :/

Jeg har været med til alle genoptræninger alle dem siger (Fys) jeg skal altså blev undersøgt ordenligt. Det kan ikke hjælp mig på den tilstand jeg er i og mange smerter.

Sidst har jeg været til egen læge, han sagde ** Jeg kan se du har tidligere har haft depression **. Egen læge gave mig et styk pis og papir(undersøgelse om depression) skal jeg udfylde det med det sammen (Undskyld mit sprog ) jeg scoret 29 point. Mit fortid forfølger mig. Men, ok, jeg synes jeg er heller ikke rask. Jeg ved at jeg føler mig helt efterladt efter ulykken skete (social,venner, familie). Alligevel jeg synes ikke at jeg skal tage det medicin oven i mine smerte stillinger. Men, jeg prøver altså. min egen læge gave mig nogle antidepressive medicin oven i min dejlig smerte stilling cocktail. Jeg tager mine dejlig medicin totalt skøret.. Jeg føler mig helt tomt fuld kvæstet har ingen kræfter til at rejse mig op. Mit smerter er der stadig uændret. Nu har jeg taget disse medicin over 4 mdr uden ændring i mit smerter. Jeg bliver ved med at tabe mig oven i købet.

Mit daglig medicin skema

Dolo : 100mg x4
Farmatol : 50mg x4
Ibumetin : 600 mg x3
Cipralex :20 mg 1x
Pantoprazol: 100 mg x1
Endnu et på vej recept, orker det ikke til at have den.
Mit spørgsmål er : Hvad skal jeg gør? Jeg er totalt lost. Skal jeg altså ligge mig i mit sofa resten af mit liv helt skæv op i hoved totalt tomt følelser omkring mig. Hvorfor har jeg så meget ondt i mine ryg og mit knæ så meget?

Kommentarer

 • Indstillinger
  Jeg er i en lignende situation nogen der har råd? tak.
 • Indstillinger
  Janni2018Janni2018
  Redigeret 14 maj, 2018, 09:35

  Jeg har kendskab til lignende situation. Er også kommet til skade med min ryg og tager dagligt piller osv. Men har fundet en stor hjælp i dagligdagen, som er med til at gøre det hele lidt nemmere. Startede med at gå til en dygtig massør men det bliver man fattig af, så googlede efter massagestol test, for at finde den bedste ift. rygsmerter, og der findes faktisk nogle som er specialiseret for ryggen og det har hjulpet mig meget. Mener at den er fra mærket IWAO. De leverer vist også massage stol i Sverige og Norge.
  Mener det er NAVO der står bag det.

Log in eller Registrér for at kommentere.