Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Problemer med underlivet, ved ikke hvad?

Hej med jer..

Jeg håber der er nogle der måske kan ligge inde med nogle eksempler på hvad der kan være galt..
Jeg har i rimelig lang tid haft problemer med underlivet. Over et år, tror jeg faktisk.. Det er sådan, hver gang jeg har haft min menstruation, så lugter mit udflåd helt ekstremt meget. Men det er først blevet slemt her det sidste halve år. Jeg har mange smerter når jeg har min mens, og det har jeg altid haft. Men nu er smerterne også begyndt at komme når jeg ikke har det, det har gjort sådan at jeg ikke har haft sex i over et halvt år nu. Når lugten endelig er gået væk, så går der en uge eller mindre, og så får jeg min menstruation, så jeg føler mig ikke renlig nok.
Jeg har været til lægen og jeg har ingen kønssygdomme og jeg har ikke underlivsbetændelse. Nu står jeg tilbage og ikke aner hvad det så kan være.
Så kort sagt, så har jeg meget udflåd, især efter min menstruation, det lugter rigtigt grimt, det er blevet tykt, jeg har smerter når jeg ikke har min mens, og jeg har hverken kønssygdomme eller underlivsbetændelse.
Håber der er bare én der kan hjælpe mig lidt videre..

Kommentarer

  • Indstillinger
    Du kunne jo prøve at købe nogle stikpiller med mækesyrebakterier på apoteket. Du skal ikke have recept.

    Hvis ikke de hjælper så syntes jeg du skulle bede om en henvisning til en specialist og blive grundigt undersøgt.
    Du skriver om smerter, men der kan jo være mange årsager. F.eks. muskelspændinger. Men det kan du også få svar på hos gynækologen.
  • Indstillinger
    Jeg er enig i, at du da bør få en henvisning til en gynækolog, så du kan blive ordentligt udredt.

    Men - tager du nogen form for p-midler? For det kan sagtens være de hormoner, der kan være grund til dine problemer.

    Desværre er det de færreste læger, der overhovedet kan se en sammenhæng mellem diverse problemer og de p-midler, hvorfor det beklageligvis ikke falder hverken læge eller gynækolog ind, at det burde være der, man starter.

    Så - hvis du tager et af p-midlerne, er mit forslag helt klart, at du ophører med det. Det er forbavsende så hurtigt mange kommer sig, når det hormontilskud ophører.

    Jeg ser flere gange i debatterne her at kvinder, der har problemer slet ikke nævner, at de tager den form for medicin - og selvfølgelig fordi de har fået at vide, at hvad de ellers fejler, så kan det umuligt være derfor.

    Men - jeg påstår det modsatte.
  • Indstillinger
    Jeg er først lige her for halvanden måned siden, begyndt på p-piller, så det kan ikke være derfor.
    Min menstruation var også blevet helt uregelmæssig, og det havde den aldrig været før, det var også en af grundene til at jeg gik til lægen. Og Det skulle p-pillerne jo hjælpe på, det gør de også, men de gør ikke noget ved min pletblødning.
Log in eller Registrér for at kommentere.