Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kolesterol arveligt

13567

Kommentarer

  • Indstillinger
    Vil det sige, M1cha, at du mener, at ingen må skrive, at de har en sundhedsfaglig uddannelse – heller ikke dem, der faktisk har det?

    Det er da dybt godnat :o)

    Lad os da drage nytte af så mange erfaringer som muligt. Eventuelle bedragere vil alligevel hurtigt afsløre sig selv, via den måde, de skriver på.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Redigeret 6 september, 2013, 11:29
    Jeg mener man er meget velkommen til at dele sin sundhedsfaglige viden, men da alle kan påstå at de er sundhedsfaglige er der nogen store troværdighedsproblemer.

    Derudover skaber det også problemer i forbindelse med ansvar for hvad man skriver, hvis man fremstiller sig selv som fx læge.

    Hvad nu hvis personen skriver denne er læge og rådet *derfor* følges hvilket får nogen til at komme alvorligt til skade fx blodprop pga droppet kolesterolmedicin?
  • Indstillinger
    Hej M1cha

    Det problem har Netdoktor taget højde for, idet der står skrevet, at de råd, der gives i debatten, ikke må opfattes som lægelige råd. Eller hvordan det nu er formuleret. Du kan selv finde den rette ordlyd.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej Persille

    Nu er sagen jo, at jeg blander mig i noget, som jeg kun har teoretisk viden om. Jeg håber, at det er tilladt :o)

    Jeg tager ganske vist Q10, men ikke kolesterolsænkende midler. I øvrigt sænker Q10 kolesteroltallet (og blodtrykket), men ikke så effektivt som statiner og naturmidlet policosanol, som ifølge Radiodoktoren er lige effektive.

    Det firma, som har produceret de Q10-kapsler, som med gode resultater bruges i forsøg på Rigshospitalet – altså Pharma Nord – hævder jo, at man skal bruge deres produkt for at være sikker på en god effekt. Selvfølgelig gør de det! Det ville jeg da også gøre, hvis jeg havde et produkt, jeg gerne ville sælge.

    Og jeg bruger faktisk produktet fra Pharma Nord. Jeg køber det, når det er på tilbud, hvilket det er i min helsekostbutik på søndag (Helsemin).

    Jeg kan desværre ikke give din bror andre råd end at prøve et andet mærke og gerne Pharma Nords produkt. Hvis det ikke hjælper, så skyldes hans smerter nok noget andet.

    Jeg vil også råde din bror til at forsøge med en større dosis. Han kan jo give det en chance. Jeg tager 200 mg dagligt. Det er frygtelig dyrt, men jeg er nødt til det, fordi Q10 virker helbredende på mit hjerte. Og når hjertet har det bedre, mindskes min søvnapnø. Jeg vil jo hellere være rask, end jeg vil trække vejret med hjælp fra en maskine om natten, resten af livet.

    Asklepios (hvilket er navnet på en anden Netdoktorbruger, hvis nogen skulle spørge) har skrevet, at hun somme tider er oppe på en dosis af Q10 på hele 400 mg. Hun kan mærke, at hun har brug for det.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Det er da et mærkeligt forvirrende budskab at man ikke må opfatte rådende på forummet som lægelige råd samtidig med at folk må skrive de er læger/skriver de er læger. Det skaber da et kæmpe paradoks.

    Jeg kan kun forestille mig at reglen om at man ikke må udgive sig for at være sundhedsfaglig findes af lige præcist den årsag. For at undgå at folk der ikke har bevist overfor indehaverne af dette forum at de er sundhedsfaglige, skriver de er det.
  • Indstillinger
    Mange tak for dit svar, kameliadamen. Han har sikkert taget for lidt. Men han får så meget medicin at han sikkert har flere bivirkninger.

    Ha, ha, ja selvfølgelig er det tilladt.
    Jeg mener som du, vi er voksne mennesker og skal selv tage ansvar for hvad vi gør. Andre kan da ikke have ansvaret og da slet ikke på en debatside.
    Nu sender jeg dit råd videre til ham.

    Hvad i himlens navn skulle vi ellers bruge "netdoktor" til, hvis ikke det var for at give hinanden gode råd. Havde Ravnskov34 ikke skrevet " mine bøger", så havde der jo ikke været noget problem og det problem mener jeg faktisk er ikke eksisterende.

    Kolesterolmedicin, jeg tager aldrig det skidt mere og det bestemmer jeg selv. Jeg retter mig ikke efter nogen bare fordi de eventuelt smykker sig med en lægetitel.
    Det er og bliver vores eget ansvar hvad vi gør eller ikke gør og da ikke mindst, hvis man læser på en debat.

    Når man skriver, som om man er en "sundhedsperson" kan det jo også misforstås.
    Selv læger skriver jo i brevkasser, at de ikke kan tage ansvaret for deres eventuelle råd, for de kender ikke patienten. Altså kan det kun være et råd.
  • Indstillinger
    Jeg har aldrig set noget der bare ligner en moderator på forummet, så tvivler lidt på at der er nogen officielt reaktion på Ravnskov34 eller debatten her.

    Jeg havde nu nok reageret på Ravnskov34's udtalelser selv hvis han havde skrevet annonymt fordi de er temmelig kontroversielle.

    Men nok om det, jeg er sikker på at hr Ravnskov har læst min mening(er) og argumenter. Hvis han ikke er enig kan han jo bare fortsætte og hvis ikke der er nogen officiel reaktion fra netdoktor så er det vel OK/ikke noget de går nok op i til at handle over for.

    Netdoktor har dog massere af registrerede læger/samarbejdspartnere. Hvis han er Ravnskov (tror jeg godt på at han er) kan han jo bare tage kontakt til netdoktor. Jeg synes personligt det er relevant at sundhedsfaglige deltager i debatten på forummet og jeg støtter stærkt op om at se mere til Ravnskov her på forummet og andre sundhedsfaglige.

    Hvad end de skriver som annonyme eller ej.


    Bedste hilsner
  • Indstillinger
    Hej M1cha

    Du kan være helt sikker på, at Netdoktor kigger med. Men personen med brugernavnet Ravnskov34 har jo ikke gjort noget forkert. Altså er der ikke brug for nogen reaktion fra en moderator.

    Jeg husker adskillige tilfælde, hvor en bestemt person under forskellige brugernavne, der nogle gange kunne opfattes, som om vedkommende var læge, lavede ravage her på Netdoktor. Personen var letgenkendelig, fordi han skrev de samme vendinger hele tiden. Som regel var Netdoktor ret hurtig til at smide ham ud, bortset fra at han nogle gange skrev umiddelbart før en række sammenhængende helligdage, hvor han regnede ud, at Netdoktors personale var gået på ferie og ikke ville komme efter ham, før helligdagene var forbi.

    Det er mit klare indtryk, at bedragere er nemme at gennemskue. De holder ikke ret længe.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Hej Bitten50

    Er du blevet gentestet for din arvelig forhøjet kolesterol?

    Du kan læse meget mere om dette emne på
    http://www.fh-ramte.dk/viewpage.php?page_id=3

    Gitte der har lavet og selv står for betalingen af hjemmesiden, lider selv af denne gensygdom, derfor er hun fantastisk til at grave alt materiale frem om denne sygdom.
    Gitte brænder for at publicerer alle de artikler hun kan finde, så der kommer størst viden på området.
    Du får mest ud af at være bruger af siden, som er gratis.

    Det er også en side hvor du kan debatterer med Gitte om hendes og hendes forfædres erfaringer.

    Håber denne oplysning kan hjælpe dig.
    God bedring

    Mange hjertelige hilsner
    Rita
  • Indstillinger
    Vi hører tit at forhøjet kolesterol, blodtryk etc. kan gå i arv (genetisk) fra forældre til barn.

    Men ifølge professor Bruce Lipton er det absolut ikke tilfældet, men derimod livsstilen som vi arver.

    Alle bør se denne video, som burde giver stof til eftertanke. Manden er simpelthen genial
    http://www.youtube.com/watch?v=lSo88GMrA8w
Log in eller Registrér for at kommentere.