Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerter under venstre ribben

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    under venstre ribben kan det være mange ting , men for det meste irriteret 12 finger tarm...prøv pantoloc i håndkøb mod mavesår. får det jævnligt og har gjort i 20 år siden det fandt et lille mavesår. efter 4 forsøg med kikkert......p.s hvis man er utilfreds så prøv en patientvejleder så opper lægerne sig 180 grader.
  • Indstillinger
    tak for svar.

    Jeg har faktisk fået piller mod mavesår i 14 dage og det hjalp desværre ikke.
  • Indstillinger
    En af de mistanker man kunne pege på, er intolerans eller ligefrem allergi. Begge dele kan opstå ret hurtigt, - nærmest ud af den blå luft. Det er et cirkus at finde ud af, hvad man ikke skal spise og der kan gå både uger og måneder, før symptomerne forsvinder.

    Jeg kan åbenbart ikke spise lecitin, hverken fra soya, raps eller solsikke, så min hang til chokolade måtte vige, indtil jag fandt Vivani chokolade på Matas' og Helsebixens hjemmesider. Vivani er uden lecitin i 90 pct. af produkterne.

    Det er samme historie med kosttilskud, sågar de almindelige multivitaminer. Der er et af additiverne eller et tablethjælpestof, der gør det og jeg aner ikke hvilket et af dem. Men der var fin hjælp fra Biorto, så jeg kan få lidt C-vitamin. Mit forbrug af kosttilskud var i forvejen ret begrænset.

    Den sidste intolerans er virkelig grum, for de dersens hjælpestoffer findes også i medicin af alle typer.

    Rygtebørsen på internettet peger på, at EU for få år siden har tilladt nogle stoffer, som amerikanerne bruger og at problemet nu er stigende. Disse løse rygter siger også, at det skyldes, at nogle af additiverne nu bliver udvundet af træ og ikke som før af planter. Jeg har ingen pejling på om EU-historien passer.
  • Indstillinger

    Har i fået diagnose på jeres smerter/ubehag
    Mine ødemer er nu både på ben, hoved, mave og ryg, og de er blevet værre, måske er det Utæt Tarm eller tarmbetændelse, så jeg tager en tur til lægen igen i morgen,

Log in eller Registrér for at kommentere.