Hjem Mave og tarm Åben debat om mave-tarmproblemer

Smerter under venstre ribben

Er der nogen der har oplevet at have smerter under ribbenen..
for ca 4 uger siden, fik jeg en slem forkølelse og halsbetændelse, som ikke ville forsvinde før efter godt 2 uger. For ca 3 uger siden begyndte jeg og få smerter under venstre ribben (ind under ribbene) Nu har jeg smerter øverest i maven, under ribbene og i flankerne. Det er ikke konstanst, men kommer i bølger 1- 2 gange dagligt. og gør meget ondt forsvinder efter 20- 40 min. men er hele tiden lidt øm i maven. Jeg er meget svimmel og har været ved at besvimme flere gange, hvor jeg har været nød til at lægge mig på gulvet. Jeg har næsten konstant hovedepine og tit med kvalme.

lægmusklen i venstre ben gør ondt og får krampe i fødderne nå jeg lægge mig for at slappe af. har knoglesmerter i ankel, håndled og lårben. Jeg drikker rigligt med vand.

Jeg får kulderysninger selvom det er varmt og føles som om jeg får feber (ikke konstant) har ikke målt min tempertur.

Jeg har haft smerter i muskler og led, synsførstyrrelser og svimmelanfald de sidster 4 år, uden man har kunne finde en grund. Derfor har jeg ikke været ved læge, da det er et nedlag hver gang jeg har været der.
«13

Kommentarer

 • Hvad med at tage til en specialist istedet for din læge?
 • Du skal røntgenfotograferes, den type smerter kan være lungehindebetændelse,
  som kan vare længe ret upåagtet, men give den slags utilpashed, du beskriver.
 • "Gå til specialist" - kan man bare det ?
  Og hvad koster det ?
 • Tænker lidt at man kan opsøge en neurolog, hvis det er musklerene der driller? :) Uden at vide det selvf. Men troede at man kunne ringe og bestille tid evt.
 • Tak for svarene
  Jeg har været ved lægen. Han tog blodprøver men de viset intet.
  Han mistænkte galdesten. Lidt underligt, for det er normalt højre side. Så han gider sp ikke gøre mere ved det.
  I 4 år har jeg tigget og bedt om hjælp. Har også været til undersøgelser,en hver gang bliver man nærmest smidt ud inden man kommer ind. Mine blodprøver har altid være normale. Lige bortset var d-vitamin underskud for et par år tilbage.
  Min læge har givet op, og de næste tider jeg har ved læger er til marts og juni næste år. Jeg fik diagnosen fibromyalgi for 1 1/2 år siden, men den har lægen trykken til sig igen.
  I de 4 år der er gået, har jeg mistet mit job (passede det hver dag trods jeg knap kunne gå og lufte armene) min sygedag penge. Er nu på kontanthjælp og aner ikke hvad jeg skal gøre. Har ikke penge til selv at betale
 • Erj hvor ærgeligt.. Føler med dig.. Skyder lige lidt ud i tågen.. Kan det være angst eller stress måske? Ved at med hensyn til angst så kan det påvirke kroppen så meget..
  Muskler der klemmer eller niver. Kan være vedvarende, hovedpine, smerter i kroppen, kuldegysninger, en følelse af at gulvet bevæger sig, smerter i brystkasse osv :)

  Har selv haft daglige smerter i brystkassen, spændte muskler, søvnforstyrrelser, ondt i maven osv. Lægen mener at det er stress. Hvis hjernen var godt op at gøre så spændte mine muskler i benet sig ubevidst hvor det så selvf. gjorde pænt ondt!

  Nu er det også bare en ide, jeg er ikke en specialist men når man f.eks har fået har gået rundt hele dagen og arbejdet så får man tit utrolig ondt i musklene bagefter når man hviler sig. Har prøvet det at have ondt i benmusklerne i to dage efter en lang vagt som kasseassistent. Tror du måske at det kan være du spænder dine muskler ubevidst og derfor er det måske de reagerer sådan i hvile?
 • Jeg lider ikke af angst eller noget i dem stil endnu. Men må indrømme at leve med muskel og ledsmerter. Synsforstyrrelser, hovedrpine, kvalme kulderystninger og nu smerter i maven og flankerne begynder da og tærer på psyken.

  Prøver og beskrive kort mine sidste 4 år.


  Startede med jeg begyndte og blive svimmel, dette blev være og være og til sidst røg jeg i gulvet på job. Blev kørt til lægen som mente det var en virus på balancenerven. (Dog uden og kigge mig i ørene) lå et par dage i sengen og gik på job igen. Et par mdr senere kom det tilbage,og denne gang grinte lægen af mig og sagde min hjerne spillede mig et pus. Jeg forsætte med job hvor jeg begyndte jeg og få smerter i benene. De blev fyldt med vand og hævede meget op. Kom til læge og fik blodprøver (også fine) en dag efter arbejde lå jeg på sofaen med benene oppe pga vand da jeg fik kramper i begge ben. 20-30 min hvor jeg vred mig af smerte og forsøgte at komme op og stå. Det endte med at jeg havde meget besvær med at gå og mange smerter i ca 4 mdr. Jeg begyndte og se dobbelt og blive svimmel igen. Havde trykken i brystet og smerter der gik i venstre skulder. Med til lægen igen. Han viste ikke hvad det kunne være, men en lægestuderne var til stede, og han begyndt og spørge til sygedomme i familien. Min far døde af dårligt hjerte. Så kom jeg til en hjertespecialist. Men mit hjerte var fint samt mine blodprøver. Jeg begyndte så at snuble over mine egen fødder, og gå inde i alting. Så kom jeg til en neurolog. Fik en mr scanning, og den var også fin. Blev ved at rende lægen på døren, og kom til en reumatolog. Han kunne ikke gøre noget, fordi mit blod var normalt. Men han mente det kunne være fibromyalgi. Jeg skiftede læge og hun sagde så at jeg havde fibromyalgi. Men hun sagde jeg skulle lære og leve med det, for det kunne man intet gøre ved det. Jeg skiftede så tilbage til den gamle læge. For selvfølgelig kan man gør noget. Mange af tingene er gået væk igen, men har stadig mange smerter, kramper, osv.. nu er der så gået 4 år med ping ping og blev henvist til en ny reumatolog, men de har afvist mig pga. Blodprøverne. Og nu venter jeg på et træningsophold i 4 uger om et år. Men der får jeg jo heller ikke noget afvide om hvad jeg fejler.
 • Hej derude :)

  Jeg skriver her fordi jeg i længere tid har haft et problem med venstre side af ryggen mellem rygsøjle og nakken.
  Jeg arbejde som pizzamand og når jeg står ved pizzadisk og laver pizza det gør mig ekstremt ondt.
  Jeg træner styrketræning men jeg kan ikke mærke at jeg har problem eller ondt når træner jeg.
  Jeg har fået mange samtaler hos lægerne og de sagde at jeg træne hård og jeg har brug for massage.!!!!!
  Håbe at finde løsning til mit problem
  MVH
 • Sniper99, laver du sjov, for løsningen skriver du selv, nemlig massage.
 • irjus1974, kunne det måske være tyktarmen du har smerter i.

  Da du har så mange forskellige symptomer kunne det tænkes at være stress.
  Jeg har et råd for stress smerter i tarmene, men om det hjælper på dine smerter ved tyktarmen ved jeg ikke. Det kan ikke skade at forsøge.

  Almindelig kommen. Tag en stor spiseskefuld kommen og skyl dem ned med vand. Det hjælper på smerter i tarmene i løbet af 15 min.
  Hvis ikke det hjælper er der jo ikke sket nogen skade.

  Får du medicin af nogen slags. Der kan være forfærdelige bivirkninger, som lægen ikke vil tro på.

  Har du prøvet at få massage. Man kan sagtens blive svimmel, hvis man har smerter i musklerne.
  Jeg har også smerter i benene, men det hjælper at gå med løbestrømper. Nogen jeg har købt i en sportsforretning. Hævelsen er væk nu og kramperne er også væk.
  Er dit syn undersøgt. Hvis der er noget galt med synet kan man både blive svimmel og få muskelsmerter.
  Der er sikkert flere forskellige ting, der skal afhjælpes hos dig.
Log in eller Registrér for at kommentere.