Hjem Sex & samliv Sexfantasier

En særpræget Fetich!

Redigeret 22 december, 2012, 17:29 i Sexfantasier
Kære Deltagere! Jeg er helt vild med at gå med bløde plasticbukser samt pakke mig ind i et blødt plasticlagen. Følelsen af blød glat plastic mod huden er vidunderlig. At komme i et par plasticbukser eller på et blødt plasticlagen er det skønneste jeg ved. Jeg skammer mig ikke over min lyst/fascination, men undrer mig over min særprægede lyst. Selvom jeg er enlig har jeg tænkt på, om der findes kvinder med disse tilbøjeligheder? Jeg vil gerne høre jeres kommentarer! Mvh. Fetichisten1

Kommentarer

  • Ja, det kan da være, det er lidt særpræget, men jeg tror nu egentlig ikke, du er så alene igen.

    Prøv en gang at google "gummifetichisme", så dukker der vist flere relevante sider op, og mon ikke der i en sådan gruppe netop findes en "undergruppe", der bekender sig til "plastikfetichisme"?

    Jeg har jo den holdning, at alt der ikke generer andre - og vel at mærke heller ikke er ulovligt, og som alle involverede parter er enige om, da må siges at høre til inden for det, der kaldes normalbegreb. Det er jo gerne de mest indskrænkede, der har travlt med at bruge netop det ord: Normal. For hvad er normalt - og hvad er ikke? :-)

    Men - i et sådant tilfælde må man jo selv ud og opsøge ligestilllede - jeg er da helt sikker på de findes, men for mange er det jo tabu, som man ikke taler højt om, og helt ærligt - det er der jo ingen grund til - noget sådant kan da umuligt genere nogen. Så ud og søg på markedet.

    God fornøjelse.
  • min fetich er at lege ammesex (med min kæreste selv om hun ikke er gravid og ej heller har været det) på den måde at forstå at hun sidder op af hovdegæret med BH på og det ene bryst ude af skålen (som når man ammer) medens jeg ligger sidelæns med hovdet i hendes skød (som et barn) og sutter på hendes bryst
    medens vi skiftes til at onanere på mig
  • Tak for jeres tilkendegivelser. Jo mere, man undersøger fænomenet: "Fetichisme" jo flere specielle ting hører man om nogle kan tænde på. Jeg har sågar hørt om en mand, som tændte på meget overvægtige kvinder. Han stopfodrede sin kone i sådan en grad, hun var ved at dø af fedme. Da konen så blev nødt til at tabe sig blev hendes mand ked af det, da hun jo ikke længere var så overvægtig som før. Ham og hans kone boede i Amerika eller England. Jeg ved ikke, om der her i landet bor folk, som tænder på fedme.
  • ang den med overvægt der kendte jeg en gang en dame (som var gift og havde teenagerbørn) hun havde det på præscis samme måde hun var selv en lille splejs men til store mænd
    hendes mand var meget normal og var ikke med på at blive overfodret
    istedet stalkede hun alle store mænd hun fik kendskab til
    blandt andet mig
  • Jeg har det problem at jeg har svært ved at tænde på min kone ( Har være gift i 33 år ), men kan sagtens få rejsning og udløsning når jeg ser porno, og helst om anal sex. Min kone er meget bagudbøjet, og siger det gør ondt når jeg trænger ind i hende. Hun får vaginal homonpiller men det hjælper ikke, og hun har før hun lærte mig at kende dyrket anasex, men kan ikke med mig da min pik er for stor, så hvad gør jeg så. Hun bliver også skuffet når jeg ser porn.
Log in eller Registrér for at kommentere.