Hjem Sex & samliv Kvindelige sexproblemer

Ingen orgasme ved onani og manglende fugtighed

Redigeret 5 februar, 2016, 11:50 i Kvindelige sexproblemer
Jeg har det problem, at jeg ikke kan få orgasme. Det er dels i sengen, men også når jeg er alene og onanere.
Jeg har onaneret rigtig meget og det er altid dejligt, jeg kan tydeligt mærke udviklingen, som jeg bliver mere ophidset, men jeg kan ikke komme over det punkt hvor at det er som om, at kroppen ikke kan mere - det er næsten for meget. Jeg har hørt at det er der hvor man bare skal fortsætte, men jeg kan næsten ikke og når jeg har forsøgt, så synes jeg ikke jeg kommer videre fra den følelse. Så måske det er orgasme? Følelsen efterfølgende kan beskrives lidt som om, at der går små stød igennem min klitoris, det er rart og ubehageligt på samme tid.
Jeg har læst massere af guider til onani og synes ikke rigtigt der er noget der virker. For nylig har jeg anskaffet mig en dildo med vibrator og den har totalt åbnet min sexfølelse. Det er ufatteligt så godt det er. Jeg tror måske bare jeg har brug for lidt ekstra stimulering end så mange andre. Med den har jeg været utrolig tæt på, men alligevel ikke helt. Er det muligt slet ikke at kunne få orgasme? For det ville være virkelig trist. Jeg har også et lidt sjovt forhold til det med at onanere, eftersom at jeg ikke bare kan onanere, ud af det blå. Jeg skal enten læse noget frækt eller så porno eller sådan. Det irriterer mig rigtig meget. Kan jeg lære at fantasere mig liderlig? Jeg ved at det er en naturlig ting for de fleste, men desværre ikke for mig.
Så har jeg også det problem at det ikke er altid jeg kan blive våd nok når jeg skal have sex med min kæreste.
Den første gang vi er sammen når vi ses, er aldrig noget problem, men hvis vi har meget sex, såsom 4 gange på en dag, så kan jeg næsten ikke mere og jeg kan også blive øm. Og så kan det også påvirke mig dagen efter, sådan at jeg heller ikke kan blive våd der.. Er det et tegn på at jeg har fået nok eller hvad?

Håber du kan hjælpe mig.

Kommentarer

  • Jeg har sammen problem som dig at når jeg dyrker sex med min kæreste 3-5 gange om dagen kan jeg heller ikke blive våd, bliver tør og øm. Det påvirker mig også næste dag nogle gange op et par dage, hvor jeg slet ikke har lyst selv om min kæreste prøver at gøre mig våd, fordi han har lyst til mig bliver jeg slet ikke våd. Jeg har ikke problemer med at få orgasme men kan få problemer hvis jeg ikke er våd nok, jeg onanere ikke men gør det kun under samlejen for at få orgasme kan nemlig ikke få skede orgasme. Jeg tror bare vores skeder bliver belastet af at pikken går ind og ud utalige gange at det tager al fugtigheden. For jeg har bemærket at hvis jeg dyrker sex en enkel omgang får jeg ikke problemer men hvis jeg gør det flere gange om dagen sker det.
    Ja det er muligt at du ikke kan få skede orgasme men du kan få klitoris orgasme ved onani. Du skal bare fortsætte med onanere når du siger at det føles dejligt og du mærker noget stød så er du på vej til en orgasme men du afbryder det hele tiden når du får den følelse derfor får du ikke en orgasme.
  • Breeze55 eller Snake42 alt efter hvilken profil der ikke er blevet slettet af Netdoktor er sælger for pågældende side.
    Det er ulovligt at købe receptpligtig medicin uden en tur til lægen.
    Pillerne er måske lavet ved siden af ecstasy piller i en garage et sted i Rumænien.
  • Jeg har d.d. sendt en mail til redaktionen om alle disse reklamer, som pt ruller ind over debatforum, så man kan da håbe det snart bliver slettet.
Log in eller Registrér for at kommentere.