Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

forhudsforsnævring ... creme? HASTER

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kan det være en blodåre eller en sene? Det er lidt svært at se for sig hvordan den ser ud ud fra den beskrivelse du giver...
  • Indstillinger
    Det er nærmest lige som et moders mærke. Går fra Pungen, hvor den er mest bred, til forhuden hvor den bliver smallere. Kan desværre ikke forklarer det bedre.

    Kh Benjamin ;)
  • Indstillinger
    Benjamin,
    I juli sidste år skrev du om et problem med forhudsforsnævring. Du var inde igen i oktober omkring problemet.

    Nu er vi snart i juni. Har du overhovedet været ved læge med dit problem?? Er du blevet opereret eller på anden måde fået løst problemet med din forhudsforsnævring??

    Tingene hænger ofte sammen, så hvis du skal have en brugbar rådgivning må du hellere fortælle, hvad der er sket eller ikke sket i forhold til de råd, du fik sidste år.
  • Indstillinger
    hej jeg er en dreng på 15 og min forhud kan slet ik komme tilbage er meget genert og tør ik sige det til mine forældre kan jeg godt få det ortnet uden de behøver vide det eller skal jeg sige det

    p.s. er remlig nervøs for at gå til lægen
  • Indstillinger
    hej dennsi14 ring til lægen
  • Indstillinger
    Redigeret 3 december, 2014, 01:15
    Hej jeg er en dreng på 15 år.
    Jeg tror jeg har forhudsforsnævring fordi kan ikke trække forhuden tilbage hverken som slap eller stiv. Hvis noget rører min glans bag huden gør det ondt, er det normalt?
    Men årsagen til at jeg skriver her er at jeg ikke rigtig kan vaske min penis omkring hovedet pga af at jeg ikke kan trække forhuden tilbage. Jeg har bare ikke lyst til at sige det til mine forældre. Men tør heller ikke gå til en læge med det. Kan jeg måske bruge noget alm creme som vi har hjemme? Eller skal det være noget specielt?
    Overvejer dog at ringe til min læge men ved ikke hvad jeg skal sige eller gøre.
    Venligst hjælp! Har ogs en kæreste jeg godt kunne tænke mig at komme tættere på men så længe jeg ikke kan trække min forhud tilbage vil jeg ikke kunne have sex!
  • Indstillinger
    Du bliver nødt til at gå til lægen, som er den eneste, der kan ordinere en udvidende creme. Hvis den ikke hjælper, skal du til kirurgen med den skarpe skalpel.
  • Indstillinger
    Okay, tak for hjælpen. :-)
  • Indstillinger
    Selvfølgelig skal du gå til læge med det her.

    Forhudsforsnævring er desværre meget almindeligt - prøv at læse nogle af de mange debatter om emnet - bare her på nd.

    Du skriver, at du ikke tør gå til læge, og jeg ved godt hvorfor: Fordi man de sidste 15-20 år opdraget børn til, at kønsdele er forbudte, og ikke noget man taler om, hvilket bare er noget så sørgeligt, for derfor går rigtigt mange unge rundt og døjer ganske gevaldigt, og i alt for lang tid med problemer, der nemt kunne løses. Forældre af i dag er desværre blevet totalt kønsforskækkede og giver derfor ikke deres børn nogen form for information om disse kønsrelaterede emner, for naturligvis burde det være dine forældre, du først og fremmest henvendte dig til, så de kunne hjælpe dig. det er helt urimeligt at så unge mennesker skal gå alene og grue med den slags.

    Men - du bestiller en tid ved lægen siger, at det handler om forhudsforsnævring, og når du så kommer ind, siger du, at du er frygtelig genert over det her, og så skal du se - det vil lægen helt sikkert tage hensyn til.

    Hvis du HAR forhudsforsnævring, hvad du givet har, så er der kun en vej - og det er at få det behandlet - det bliver kun værre af at vente, så derfor bør du ikke udskyde det, men der i mod få det overstået.
  • Indstillinger
    Benjamin14

    Den røde streg du har.... den har alle mænd... mere eller mindre synligt..
    Hvis du kunne have trukket din forhud tilbage, så ville du se, at den også gik under forhuden og helt frem til glans. stregen stopper ikke ved pungen, men fortsætter rundt om og du kan nok følge den om til anus...
    Frenulum på latin... Ofte dog kaldet frenum.
    Wikipedia har et billede af en penis med huden trukket tilbage så i kan se det

    http://en.wikipedia.org/wiki/Frenulum_o ... e_of_penis
Log in eller Registrér for at kommentere.