Hjem Sind og psyke Incest og seksuelt misbrug

Valg af psykiater...

Redigeret 29 april, 2012, 13:39 i Incest og seksuelt misbrug
Er der nogen her, der kender en psykiater ved navn Mikkel Herman med klinik på Amagerbrogade i København?

Jeg skal ind til ham i forbindelse med diagnosticering og udredning af arbejdsevne. Det er kommunallægen, der har besluttet, at han vil være den bedste i min sag men jeg er meget nervøs over, at jeg får påtvunget en bestemt psykiater som er valgt af kommunen.

Hvis nogen skulle kende til ham og ikke vil svare her på Netdoktor, modtager jeg meget gerne en privat mail (min e-mailadresse står under min profil).


Hilsen Helene
«1

Kommentarer

 • Jeg kom (heldigvis) alligevel ikke ind til psykiater Mikkel Hermann. Kommunen havde ikke beføjelser til at vælge speciallæge for mig, så jeg kom til én, jeg selv havde valgt.

  Jeg skriver dette, da jeg efterfølgende har hørt flere ting om Mikkel Hermann. Jeg vil derfor godt følge mit eget spørgsmål op med at fortælle, at jeg har fået én mail fra én, der har haft en positiv oplevelse af en konsultation hos Mikkel Hermann - men desværre har jeg hørt fra flere, der har haft nogle ganske forfærdelige oplevelser med ham.

  Hilsen Helene
 • Jeg har også været hos Mikkel Herman på Amager. Simpelthen så uforskammet, uvenlig og arrogant. På et tidspunkt fik jeg tegn på depression og fortalte ham om det. Hans kommentar var "jeg gider ikke høre på dit depressionssludder". Så skiftede jeg psykiater! Han tog også telefonen hver gang den ringede. Det var meget forstyrrende at blive afbrudt hele tiden. Han har ingen telefontid hvor man kan ringe. Jeg har også fået noget medicin jeg slet ikke kan tåle pga en hjertefejl. Det havde han ikke opdaget. Ikke særlig trygt. Går nu hos en der hedder Begitte Lauritzen i Gentofte. Hun er så sød, venlig og tiltalende.
 • Tak for dit svar.
  Godt at du fik stoppet det og kom til en anden. Det er rystende.

  Jeg kom heldigvis aldrig ind til ham men fandt en anden rigtig sød og dygtig psykiater.
  Siden har jeg hørt så mange, der har haft forfærdelige oplevelser med Mikkel Herman og har fået det dårligere af at tale med ham, end de var i forvejen. Helt katastrofalt er det, at min kommune henviser sygemeldte borgere til ham.
  Efter hvad jeg har hørt, ville der være rigeligt til at indberette ham for lægeforeningen, eller hvad det nu hedder sådan noget.

  Så hermed er advarslen givet videre.

  Hilsen Helene
 • Jeg var i behandling hos egen læge for depression og angst, men vi syntes ikke det gik så godt, og vi fandt derfor frem til en psykiater.

  Jeg så frem til mødet med Mikkel, men blev mødt af en arrogant altvidende person, som pillede mig fuldstændigt ned og sagde jeg ikke skulle tage min nuværende medicin, da jeg ikke fejlede noget som helst.

  Prøv at google ham og se hvad der ellers dukker op!

  Jeg fandt derfor en anden psykiater, som hurtigt fandt noget bedre medicin og tog mig alvorligt.
 • Ærlig talt alle sammen, hvorfor bliver manden ved med at arbejde?? jeg har også været en af hans patienter, og hver evig eneste gang man skulle sidde og vente i 100 år for at få ens tur, faldt jeg i snak med nogle af patienterne, der klagede over den behandling de fik, da de sad der inde hos ham.

  derfor hvis han ikke selv kan finde ud af at forsvinde, giver jeg et godt råd til at alle der tager til behandling hos ham, og andre som er uvidende på vej til det: "TAG TIL EN ANDEN PSYKIATER, DER ER MANGE ANDRE HER I DK" sådan en skodpsykiater, skal man ikke høre på kære venner.

  Tasneem
 • Kommunen vælger den konsulent, som passer bedst til kommunes økonomiske politik.
  Jeg kender ikke manden og kan ikke udtale mig.

  Men jeg husker en øjenlæge, som jeg var hos med mine to drenge for længe siden.
  Medens vi sad og ventede kom en dame grædende ud inde fra ham. Alle spurgte hende bekymret, hvad der dog var galt.
  Det blødte fra selve øjet og hun forklarede grædende, øjenlægen havde sagt hun skulle gå ud i venteværelset og græde færdig. Derefter skulle hun ind igen. Hun var rædselslagen.

  Jeg lovede mine børn, jeg ikke ville lade dem være alene med ham. Desværre skulle jeg på toilettet og da jeg kom ud var den ene af mine børn kommet ind. Jeg skyndte mig hen til døren, klinikassistenten råbte efter mig jeg ikke måtte gå derind. Jo, sagde jeg. Hun styrtede efter mig og undskyldte over for øjenlægen, jeg bare var gået ind.

  Han så på mig og sagde jeg kunne blive der nu, men den næste dreng, da måtte jeg gå ud.
  Jeg sagde til min søn, kom så går vi.
  Vild opstandelse, men vi gik. Jeg har altid været modig, når det var mine børn, det drejede sig om.

  Jeg vil ikke finde mig i den slags og det skal andre heller ikke. Der er desværre mange mennesker, der nyder magten over andre, inden for alle områder.
 • Ja, der er bestemt nogle mennesker, der ikke er egnede til deres arbejde indenfor alle brancher. Der var en børnelæge her i byen, der havde for vane lige lynhurtigt at lette på kanten af børnenes underbukser, når han undersøgte dem...

  Desværre kan man jo ikke bare gå, når det er kommunen, der har anmodet en psykiater om en speciallægeerklæring. Så er man slemt på den, hvis det så viser sig, at psykiateren opfører sig helt utilstedeligt. Det vil blive påstand mod påstand og kommunen stoler givetvis mere på en psykiater end på personen, der skal til psykiater! Derfor kan der ikke advares nok, så man dels er forberedt, hvis man kommer til f.eks. ovennævnte psykiater og dels kan prøve at finde en anden.

  Hilsen Helene
 • Hold da op, så er det ikke kun mig, der er utilfreds.
  Jeg har den datter med Borderline (en psykisk lidelse), og ved en konsultation siger psykiater Mikkel Hermann, at det er min skyld hun er syg. Jeg har ikke været en god mod og ikke behandlet mit barn ordentligt, ikke givet hende kærlighed og omsorg m.m. Jeg har også et søn som jeg naturligvis har opdraget og været overfor på samme måde som min datter, hvorfor er han så ikke syg. Jeg har bare haft så meget skyldfølelse over det, men jeg kan ikke se, hvad jeg skulle have gjort ved hende.Da jeg spurgte ham hvad det var jeg havde gjort sagde han bare, at nu er det jo sket, så må I komme videre - altså ville han ikke svare på mit spørgsmål. Men jeg kan kun nikke genkendede til, at han er er overlegen arrogant og selvhøjtidelig mand. Jeg kender i den forbindelse flere forældre, som som ikke vil have deres børn/unge går hos ham, og min datter gør det ihvertfald ikke mere.
 • Hej alle

  I forbindelse med udredninger på andre områder har jeg også været sendt til speciallæger som var udpeget af kommunen. Udover at det kan handle om en honoraraftale med en bestemt, kunne man godt mistænke at resultatet er ’aftalt’ på forhånd, og man kun giver borgeren ret hvis det er et tydeligt problem, eller vedkommende er den type som går videre med sagen til øverste instans for at få sin ret.

  Det ville være mere fair hvis man giver opgaven at bedømme en borgers problem til en uvildig specialist. Det er vel det der er meningen med at bruge penge på endnu en udredning. KH Helle8
 • Hej helene det med børnelægen der kikker i underbukserne ved børneundersøgelser, det tror jeg er normal, ved henvisning til børnelæge, jeg har også prøvet med et barn, jeg tænker de undersøger om barnet er udviklet helt normal , og der ikke er nogle problemer i det område, der genere barnet. men ikke alle psykriatre er forstående og vil lytte til deres patienter, og handler bare hen over hovedet på dem. dem er der en del af, på de lukkede psykriatriske syghuse, i sær overlæger der bliver forfremmede. de er især problemet . og laver en del fejl på tvangsindlagte, med overdossering af medicin, samt forgiftning af forkert medicin, da de ikke lytter til mennesker. hej
Log in eller Registrér for at kommentere.