Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Atrial filibration / aterie flimren i 24 årig - hjælp.

Redigeret 8 november, 2009, 04:56 i Hjerteproblemer
Jeg er en 24 årig der på nuværende tidspunkt befinder mig i Korea hvor jeg studerer.

For næsten 3 uger siden blev jeg vækket meget tidligt ved at et par stykker var oppe at slås, jeg løb fuld af adrenalin ud og stoppede slåskampen og fik folk til ro. Efter dette kunne jeg mærke at min hjerte slog alt for hurtigt og helt uregelmæssigt.
Efter at have prøvet at få det til at forsvinde ved at slappe af(skete intet) tog jeg på sygehuset. Jeg blev diagnoseret med Atrial filibration som er en form for arytmia og efter 12 timer blev jeg udskrevet.
De efterfølgende dage havde jeg det efter omstændighederne nogenlunde, var dog meget svag og træt samt psykisk påvirket af min oplevelse.
Jeg har derefter fået foretaget en masse test for at se hvad der er galt med mig da jeg aldrig har oplevet noget lignende.
De fandt ud af at min venstre atrium er for stor(er 44 hvor den normale er 40) og jeg blev sat på beta blokere(Concor 2.5 MG) samt astrix(blodfortyndende) som jeg tager hver dag.

Efter jeg begyndte at tage beta-blokere og astrix blev jeg endnu dårligere, jeg begynde at være meget svimmel samt fik kvalme og brækkede mig engang om dagen(typisk om aftenen hvor det er værst).
Efter jeg havde spist, føltes det somom mit hjerte havde stort besvær med at slå, og jeg havde det VIRKELIGT dårligt i 2 timer med mindre jeg brækkede mig.

Da jeg gik til min læge og fortalte ham om mine nye symptomber, tog han mig af medicinen og satte mig på Gaster D i stedet da han mente at mit problem nu var relateret til maven.

Nu kommer vi så til det nyeste problem. 2 dage efter at være påbegyndt det nye(og stoppet med blokkere samt astrix) har jeg her til aften haft meget svimmelhed, hjertebanken, mangel på appetit og brækket det jeg havde i maven op efter ekstrem kvalme. Det skal dog tilføjes at jeg har gået en del idag.

Jeg er ved at være lettere desperat, og overvejer på nuværende tidspunkt at give op og rejse hjem da jeg er begyndt seriøst at frygte for mit helbred. Jeg har fået lidt hjemve her efter at jeg er blevet syg(har også fåët angst samt mareridt hver nat om familien), men vil gerne gøre alt for ikke at smide hele min uddannelse over bord for at prøve at blive bedre- men er som sagt desperat.

Jeg håber virkeligt at der er hjælp at hente da jeg er ved at være helt til hundene.
Spørgsmål eller kommentarer er meget velkomne, evt. sendes til misterfaurholt@gmail.com

Tak på forhånd

Martin Faurholt

Kommentarer

 • Indstillinger
  Kan lige tilføje at jeg har det næsten normalt efter opkast.
 • Indstillinger
  må jeg lige spørge hvor meget vædske drikker du daglig medicin kræver meget vædske ---du skal drikke ca 2 l. daglig ---masser af vand men også andet væske er godt ---ikke for meget kaffe ----måske mangler du vitaminer så kan kroppen ikke omsætte medicinen ordentlig---lad os høre mere fra dig ----hvor lang tid skal du være der ude for at studere færdig
 • Indstillinger
  Hej
  Jeg kan godt forstå du bliver nervøs, hvem ville ikke det.
  Betablokkere kan man nemt blive dårlig af og så må man skifte til et andet produkt, så det forstår jeg godt lægen prøver at gøre.
  Det andet, jeg har desværre ingen erfaring med det. Jeg syntes du skulle prøve at spørge i den debat, jeg lægger et link til.
  Men det klogeste vil jo nok være at tale med en læge om det.


  http://www.hjertedebat.dk/
 • Indstillinger
  Tak for svarene, drikker en masse hver dag, ihvertfald 2 litre når jeg ikke brækker det op.
  Jeg tager desuden multivitaminer hver dag samt er begyndt på ekstra C-vitaminer
 • Indstillinger
  Jeg har tænkt en del på dig. Det lyder lidt underligt, at din læge nu kommer til, det skulle være din mave.
  Du er jo undersøgt på hospitalet. Har du mulighed for at søge en hjertespecialist, for sådan kan du jo ikke gå og have det.
  Jeg er sikker på de koreanske hjertelæger er lige så dygtige som vores hjertespecialister.
  Det er ikke godt, hvis du kaster alt op. Så mister du livsnødvendige salte, hvis det står på over længere tid. Det har jeg prøvet.
  Hvis det er en almindelig praktiserende læge, du kommer hos, mener jeg bestemt du skulle til en specialist i stedet for.

  Vand og vitaminer er udemærkede, men det er bare ikke nok nu. Jo, vædske skal du have om så det kommer op med det samme. Det er heller ikke så slemt at kaste op, når det er vand. Jeg drak også vand, det kom op før det var blevet koldt, men det kølede. Og noget væske får man.

  Jeg kan godt forstå, hvorfor du skriver, for man mangler nogen, at læsse af hos. Man håber på et mirakel.
  Du må til læge igen. Det er den bedste hjælp lige nu.
  Jeg håber en har lidt erfaring med den lidelse du beskriver, så du kan blive beroliget med hensyn til den.
  Men du må til læge igen.
  De bedste hilsener.


  http://www.americanheart.org/presenter. ... ifier=4451
Log in eller Registrér for at kommentere.