Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeres erfaringer med diskusprolaps i nakken!

1234568»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Nakkesmerter kan være ekstremt invaliderende. Om det er en prolaps, et hold, eller andet der giver smerter, nedsætter bevægelighed og nedsætter livskvaliteten. Ligegyldigt hvad er det noget der skal undersøges grundigt og behandles med de rette teknikker. Manipulationer er efter min mening for voldsom en behandling af prolaps i nakken. Derfor anbefaler jeg ART - Active Release Technique - til cervical prolaps. Læs evt mere om det på nettet, eller min hjemmeside.
    Det er vigtigt, at man behandler muskler, led og ligamenter i nakken, samt får instruktion til hjemmeøvelser, der passer til netop en selv.
    Hvis du har yderligere spørgsmål, så skriv her eller kontakt mig via nedenstående.

    (link fjernet, red.)
  • Indstillinger
    Hvordan har du det i dag MariaRL1977
    har du det godt efter operationen -Hvilke op teknik brugte de
  • Indstillinger
    Jeg er henvist til Glostrup

    til evt operation af nakken -

    Er det et godt sted ??

    Hvilke læger kan i anbefale
  • Indstillinger
    Har netop fået konstateret 2 discusprolapser i nakken ved en MR-scanning, efter umenneskelige smerter i venstre skulder og arm samt sovende fingre. Er oppe på smertestillende 8 x i døgnet (Panodil, ibumetrin, dolol og gabapentin). Er blevet rådet til operation. Nogen der har erfaring med CFR Hospital i Odense?
  • Indstillinger
    Hej Lotte.... Ihhh træls. jeg har erfaring med diskusprolaps i nakken... Det er meget voldsom smerte.. Jeg tog præcis det samme smertestillende men intet af det kunne fjerne mine smerter.. Samtidig tror jeg ( uden dokumentation ) at garbapentin er med skyldig i en kraftig angst/depression som jeg fik efterfølgende... Jeg var mødt op i Odense til operation, men dagen før aftog smerterne, og jeg kunne på 2 dagen sove i en time i træk... Det var kæmpe fremskridt for mig... DA jeg i ca. 2 mnd. Kun har sovet seriøst 5 min af gangen over en nat på 7 timer... Summa summarum .. Vi besluttede på hospitalet at afvente operationen og hvis det kom tilbage stod jeg først i køen... Det kom ikke tilbage og i dag er jeg uden operation samt et liv uden smertestillende og uden smerter... Dog med nedsat kræft i arm, skulder og bryst.. Der er/var nogle punkter jeg havde med i mine overvejelser vedr. operation. 1. Det kunne formentlig tage smerten her og nu. 2. Hvad nu hvis det ikke tog smerten og de havde rodet rundt i min rygmarv. 3. Havde hørt om gode operationer men også 30 årige som i dag er invalide pga. operation ikke var en god ide... Min befaling vil være... Alt efter din alder, samt hvor langtid du har gået med smerten... At undgå operation.. Jeg kan anbefale Middelfart ryg center.. få fat på den rigtige smertestillende medicin af Ruth.. jeg tror ikke på Hekse doktor osv. Men på det tidspunkt jeg var i dette helvede var jeg bare åben for alt.. Jeg gik til Grenå klinikken hos Jørgen.. Og tre dage efter var det aftagende smerter... Måske var det aftaget uden.. det ved jeg jo så ikke ... men det var mit vendepunkt på liv uden smerter... :) Du er velkommen til at spørge mere ind til det :)
  • Indstillinger
    KimBoKimBo
    Redigeret 22 december, 2018, 23:28

    Hej med jer

    Jeg kan se at mange af de seneste indlæg er ved at være temmelig gamle, jeg er indstillet til operation af forsnævring og diskos i nakken, men det er helt op til mig selv, om jeg vil sige ja til operationen.

    Så jeg vil lige høre jeres erfaringer herinde med operationen anno 2018 :)
    Der sker jo hele tiden nye ting indenfor lægevidenskaben, og jeg har mine forbehold og er i vildrede om jeg skal takke ja eller trække mig.

    Jeg håber meget at der er nogen der kan råde mig, min operation vil højst sandsynligt blive i Middelfart på rygcenteret, da jeg bor i 7100

  • Indstillinger

    Hej med jer

    Jeg har 2 diskusprolaps I nakken og overvejer operationen.

    Hvad er jeres erfaringer med operationen?

Log in eller Registrér for at kommentere.