Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeres erfaringer med diskusprolaps i nakken!

245678

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 21 september, 2009, 08:34
    Hej
    Jeg har også en ligene histori...Fik en prikkene snurrene fornemmelse tænkte nå nu igen skal jeg opereres for karpaltundelsymdrom i håndledet ,men nej det var 2 diskos i nakken..Kom til mr skanning på Hamlet, fik svaret at hvis jeg ikke blev opereret ville jeg blive lam så ja det blev en opretion...Det var gået godt sagde de til mig..Jeg kunne da herrer ikke mærke den snurrene fornemmelse mere men hade jo ondt pga oprationen...Og ondt det har jeg stadig (oprationen var i feb 2009 )men de siger at det de har lavet er som det skal være så jeg spiser mange smertestillende hver dag ..Har også prøvet alt fra ny hovdepude, auk, zoneterapi og nu en med udd i kinisiskmedisin, er ville til at prøve alt bare min smerte vil gå væk...Hun siger så til mig at bare jeg dog var kommet inden oprationen , så kunne hun ha kureret mig helt, nu er der måske 20% chanse øv øv ...Men det som er lidt rart er at jeg endelig fandt noget på nettet om andre som er i samme båd som jeg....Så er jeg da ikke helt skør
    Fra Helle
  • Indstillinger
    Hej igen
    og til dig Helle , træls historie det er ulideligt med de smerter , jeg kan dog sige at lad være at give op ,jeg har selv i over 15 måneder gået og taget stærkt smertestillende -oxycontin og oxynorm 10 mg og op til 20 piller om dagen , men havde en god læge der også mente at alt skulle prøves og sendte mig videre til andre når jeg fik at vide der ikke var noget at gøre og fik så en ny operation her for 4 uger siden , har siden ikke mærket noget til de stærke smerter , det snurrer lidt og gør lidt ondt men er nu helt stoppet med oxy-pillerne og klarer mig med et par ibuprofener om dagen , skal til kontrol i morgen og håber så at få lov til at starte på arbejde igen - ih hvor jeg glæder mig - så der er også solstålehistorier med diskus problemer
    mvh erik
  • Indstillinger
    Hej Isabella.
    Jeg nåede aldrig til Tyskland for operation i nakken. Jeg henvendte mig til min læge igen, da der blev frit syghusvalg, da jeg mente, at hvis de ville operer i Tyskland, så måtte der være en læge herhjemme der også kunne, så jeg ikke skulle gå fra hus og hjem, for at skaffe 85000 kr. Jeg endte i Århus, hvor jeg fik beskeden på Fibromyalgi. Han mente, at de smerter jeg har i min krop ikke stammer fra min diskusprolaps, da smerterne efterhånden har spredt sig til hele kroppen. Fibromyalgi er en kronisk smerte sygdom og der findes ingen operation eller medicin, der kan helbrede mig. Det eneste jeg kan gøre er, at passe godt på mig selv og tage smertestillende medicin, når det er værst. Jeg kommer aldrig til at kunne arbejde på fuld tid igen og mange med denne sygdom ender på førtidspension. Jeg har været sygmeldt i 1½ år og er lige startet i praktik i en forretning. Arbejder kun 12 timer om ugen, hvilket er rigeligt. Får mange smerter i hele kroppen og kan nogle dage næsten ikke bevæge mig. Det er hårdt med de fremtids udsigter, da jeg normalt er lidt af en arbejdshest.

    Held og lykke til dig/ jer fremover.
  • Indstillinger
    Hej Erik og alle andre

    For at det ikke skal være løgn ja så er jeg blevet fejl operet..De har taget en god discos og mangler en dårlig...men det er noget jeg selv har fundet ud af ved en ny mr-skanning...Så nu skal jeg jo nok på den igen selv om jeg dårlig tør....Fordi så for jeg jo 3 stive led, og må nok se mig om efter et andet job..Øv Øv
    Fra Helle
  • Indstillinger
    Til Helle

    Sikke noget !!!! ikke lige det man forventer af en operation man skulle få det bedre af .- du har vel meldt det til patientforsikringen så du kan få erstatning.
    Hilsen Prik
  • Indstillinger
    Hej Prik

    Jeg har nu endeligt fået svar på at der er sket en fejl, en veninde jeg har som er sygeplejeske har tydet det hele og der er sket en fejl.... Ja hvad jeg nu helt skal gøre ved jeg ikke, men det må jeg jo finde ud af, det er bare surt...Vil bare gerne være fri for smerter...Men ved nu at der er en grund til at jeg stadig har smerter selv om det er en ringe trøst.... en hvis der er nogen som ved hvad jeg skal gøre må de godt skrive det til mig .
    Fra Helle
  • Indstillinger
    Hej Helle

    Du kan melde skaden til patientforsikringen http://www.patientforsikringen.dk/

    Men når du er blevet opereret på et forkert niveau, betyder det vel at du skal genopereres det korrekte sted ? spørgsmålet er hvor lang tid der skal gå mellem de 2 operationer.
    Hilsen Prik
  • Indstillinger
    Hej prik
    Har lige været ved min ejen læge...Han mener ikke at der skal en ny opration til fordi den mellem C4-C5 er så lille at de bare ville tage den fordi at de nu var der..Så han mener helt bestemt at det er tale om en fejl men kan ikke foratå hvorfor jeg har ondt..Skal nu til en rygkiruger så må jeg jo se hvad han siger.
    fra Helle
  • Indstillinger
    Hej Helle

    Håber rygkirurgen finder ud af noget.
    Hilsen Prik
  • Indstillinger
    Uha fat mod!!!
    Jeg kæmper på år 7 efter konstatering/mistanke om prolas opr. i 2003 c5/6
    orker næsten ikke at sidde her!! Men gør det alligevel. MASSER af fysopterai og trænning(men pas PÅ ikke for voldsomt - start meget blidt og bliv der(trænningen(satbiltet)))
    Medcin:
    saroten kan være godt - man får en god søvn-min mængde blev øget indtil søven var stabil.
    prøver nu HELT uden sartoten
    Cirkadin-sover fint nok hvis jeg da falder i søvn
    det kværner løs med alle mulige bivrikninger og andre forstyresler fra "livet"
    Lyrica-oxycontin og panodil retard. har prøvet noitren før lyrica-lige nu er jeg meget modløs. mine smerter har ændret karakter og jeg afventer nu min smertelæges opringning. overvejer at bede om noget samtaleterapi. HOV og afspænding PTU har en CD - overvej deres smertekursus!!(der får du CD'en)
    Nu kan jeg ikke skrive mere............får for ondt
Log in eller Registrér for at kommentere.