Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

forhøjet infektionstal?

Redigeret 13 september, 2017, 19:46 i Åben debat om infektioner
Hej. er der nogen derude der har erfaring med forhøjet infektionstal? Jeg har været syg nu i tre måneder med slem forkølelse, hævede mandler og halssmerter, let feber, og bihulebetændelse. Jeg er blevet tjekket for alt: Kyssesyge, halsbetændelse osv men det eneste lægen har kunnet konstatere udfra mine blodprøver er at mit infektionstal i kroppen er for højt. Og derfor kan min sygdom altså ikke behandles!

Vil bar høre om nogen ved noget om dette infektionstal, da jeg ikke før har vidst noget om det.

Mange hilsner fra charlotte
«134

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej med dig, ss.
    Kunne forestille mig der menes dine leucocyt-tal. Er hvide blod-legemer. Har selv sloges med en infektion, som over lang tid er ved at tage alt overskud til noget som helst fra mig. skal ligge mellem 7-10. Mine egne har ligget mellem 12-15-og helt oppe på 18.2, som det højeste. Så ligner jeg en pose jord, kan intet foretage mig. De tal stiger som indikation på at der er en betændelse i kroppen, så formerer de hvide blod-legemer sig, for at gå i stilling til at bekæmpe en evt. betændelse. Har selv fået over 60 gange behandlinger med penicillin, helt vildt, men hjælper hvergang, men så snart jeg stopper popper det op igen. Ved snart ik hva jeg skal gøre. Er blevet undersøgt på alle mulige og umulige måder. Blev opereret i ryggen i 05, og om-opereret i 06. Er min klare overbevisning at det er noget jeg har fået under disse operationer. Men det skulle være mit bud på hva der menes med "infektions-tal. Hejsa hilsen mig.
  • Indstillinger
    Hejsa jeg har også lige fået målt mine infektionstal da jeg ligger med feber på snart 3 uge.
    Tallet skulle max være 8 men mine var 33 så de var en del for høje men da jeg hverken er forkølet eller ondt i halsen eller andet var det svært at give en diagnose.
    Jeg fik en pencilinkur som er en special en som tager det meste at bakterie samt betændelsetilstande i kroppen.
    Så håber ejg bar det hjælper----
  • Indstillinger
    Hej med dig!

    Ret mig hvis jeg tager fejl !
    Mener helt bestemt du må enten ha skrevt fejl, eller hørt fejl ved din læge..

    Jeg har gennem meget lang tid haft forhøjet leucocytter, det højeste var 20,2 !
    Det er meget højt, iflg. egen læge, hospital o.s.v. har været til alle mulige scan, og fået over 80 gange penicillin-kure de sidste 2-3 år.. started efter en ryg-operation, har fået konstateret stafylokokker flere gange, men er ikke videre ! Stadig noget rigtigt æv.. Mener jo, hvis det er de rene tal, og de samme vi taler om, at du skulle være på det nærmeste død, hvis du har 33 i "hvide blodlegemer " som det jo er!! Undskylder, hvis JEG tager fejl ! Svar meget gerne .. hej hej
  • Indstillinger
    Hej

    I februar fik jeg konstateret en lungebetænelse, fik først en kur med antibiotika, men da min infektionstal blev ved at at ligge på 31 og 32 selvom det ifølge mig læge skal ligge på 8, så fik endnu en kur med en bredspektret antibiotika og efter nogle dage var det gået ned til 12. Jeg troede at nu var alt i den skønneste orden. Men her, præcis en måned efter, gik jeg til lægen, da jeg er begyndt at blive dårlig igen. Lægen målte så infektionstallet i dag og nu var det oppe på 42, så nu skal jeg igennem en hel masse blodprøver.
    Er det nogen der ved hvad de tjekker for i blodprøverne.

    Hilsen
    Elisabeth
  • Indstillinger
    de kan se meget i blodprøver, nyretal, infektion m.m. Så det er gpdt de tjekker det. Jeg havde lungebetændelse og der var det også højt, da kuren var slut fik jeg lungebetændelse i den anden side så det kan komme og gå.

    Det er godt de tjekker det.
  • Indstillinger
    Hej jeg har selv gået og døjet med forhøjet infektionstal, (blodsænkning)
    mine tal har været oppe på 92 , og jeg siger jer jeg har været til mange blodprøver og undersøgelser. det stammr fra en lungebetændelse i juli, og jeg går stadig og døjer med det,
    var indlagt 3 dage på hospitslet , hvor de intet kunne finde , mine tal er så nu faldet til 50, hvilket stadig er for højt.
    har fået at vide de tal skal ligge på 10- 15.
    men da de intet kan finde får jeg pludselig at vide at nu er det normalt

    hallo hvad sker der i systemet, jeg er træt og nogle dage svimmel
    kan godt forstå jer som har prøvet dette
  • Indstillinger
    Jeg har samme problemer med en konstant infektion, som har været alvorlig de sidste 3 uger, men som aldrig går helt væk.

    Jeg faldt over 2 artikler om stoffet, resveratrol, som skulle findes i rødvin - helst baseret på druerne Pinot Noir og Sct. Laurant. Det findes vist også i tabletter.

    Er der nogle af jer, som har erfaringer med resveratrol eller som drikker meget rødvin? Selv drikker jeg ikke særligt meget rødvin for øjeblikket, men det kan jeg jo hurtigt få lavet om på.

    http://ing.dk/artikel/100304-roedvin-ha ... -i-kroppen

    http://www.ruc.dk/ruc/omruc/pressemedde ... /18012007/
  • Indstillinger
    Heey.

    Jeg ved slet ikke hvad det infektionstal betyder.
    Men jeg var ved lægen idag, fordi jeg mente at jeg havde halsbetændelse - hvilket jeg også havde!
    Og mit infektionstal ligger/lå på 91 og lægen sagde at jeg skulle kontakte en øre-, næse-, halslæge, for at finde ud af om jeg skal ha fjernet mine mandler.

    Men men nu har jeg så været inde på en hjemmeside for et privathospital, og der er prisen for at få fjernet mandler 22.500 kr og det syntes jeg virker ret vildt.
    Såå mit spørgsmål er egentlig om man ikke kan finde det billigere andre steder og om der måske er nogle der vil dele deres erfaringer omkring hele mandelfjerningsprocessen??

    På forhånd tak.

    Knus
  • Indstillinger
    Mit barnebarn led af det samme. I et helt år havde hun ustandselig dårlig hals, forkølelse og feber.
    Halsspecialisten sagde til hende, hun skulle sørge for at få vitaminer. Siden har der ikke været noget galt.


    Til dig, der skriver om mandler. Hvorfor vælger du et privat sygehus, hvis prisen betyder noget Du kan jo få gjort det "gratis", vi betaler skat til det, på et offentligt sygehus.
    Mandler fjernes kun, hvis det er nødvendigt.
  • Indstillinger
    HEJ
    jeg har selv haft lungebetændelse sidste sommer hvor min blodsænkning var på 93 , derefter faldt den til 75 og igen til 50 , fik at vide på hospitalet at jeg skulle til kontrol efter 6 mdr og hvis ikke den var faldet yderligere skulle jeg igen til nye prøver .
    Sidste torsdag var jeg så hos egen læge for at få taget ny blodprøve , og den ligger igen på 75 hvilket er meget højt , jeg er ofte træt og kan næsten ikke hænge sammen.
    men hver gang får jeg at vide ved egen læge du fejler ikke noget , har derfor taget en ny læge , og nu skal hun så lige finde ud af hvad jeg skal .hilsen Dorthe
Log in eller Registrér for at kommentere.