Kroniske smerter i ryg og skuldre

Hejsa

Jeg har brug for en kropsterapeut eller lignende, der kan hjælpe mig af med mine kroniske smerter i skulderen.

Jeg mærker det mest i min venstre skulder, men spændingerne går helt ned i lænden og op i nakken. Nogle gange går de helt ned i fingrene.

Jeg arbejder på kontor hver dag, men jeg har fået hjælp til at stille højden på mit bord og stol, så det passer til mig.

Jeg har brug for nogle gode råd til, hvordan jeg kan overkomme smerterne. De kommer nogle gange som sådan nogle angreb, andre gange svider det bare i min skulder eller nakke. Hvis der er nogle herinde, der har gode forslag til kropsterapeuter, der ikke r*vrender dig eller evt. bare nogle råd til øvelser, jeg kan lave. Så kom endelig med det.

Tak på forhånd.

Hilsen Anne

Kommentarer

 • Hej Anne
  Jeg har selv problemer med nakke og skulder smerter. Jeg bruger en kranio sakral terapeut som er inde i København K. Jeg har nu været der 6 gange og kan varmt anbefale ham. Jeg har ikke længere hovedpine og har også fået hjælp til nogle mave gener jeg døjet med. Hans mail er info@alexgamberini.dk

 • Redigeret 9 april, 2018 14:22

  Hej Anne..
  Jeg har også selv haft problemer med en diskusprolaps i nakken, som jeg nu er kommet mig ret godt over. Jeg har brugt en kropsterapeut, Martin Bonde, fra Body all mind
  Han har i hvert fald været helt fantastisk.
  God bedring

Log in eller Registrér for at kommentere.