Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Konflikter i familien?

Redigeret 25 april, 2017, 05:24 i Spørg Netdoktors brugere
De fleste mennesker drømmer om et harmonisk familieliv, men det er en drøm, der kræver arbejde og en indsats fra alle medlemmer af familien. Sammenbragte børn, teenageoprør og fraværende forældre er bare et par af de problematikker, familier i dagens Danmark står over for, og problemerne kan vokse sig så store, at det bliver umuligt at se en vej ud.

Er skænderier og konflikter en fast del af dagligdagen i din familie? Føler du, at I modarbejder hinanden fremfor at hjælpes ad?

Så er der hjælp at hente i en ny programserie, hvor hele familien får en unik mulighed for at trække stikket og komme langt væk fra hverdagens negative mønstre og i nye og inspirerende rammer arbejde sammen mod at få et harmonisk familieliv. I skal sammen gennemgå et professionelt og nøje tilrettelagt forløb, der skal styrke jeres relationer og klæde jer på til at starte nye og positive vaner i dagligdagen.

Hvis din familie har brug for en time out og et skub i den rigtige retning, så kontakt redaktionen bag programmet for en uforpligtende samtale om mulighederne i programmet.

Send en mai og fortæl lidt om jeres situation til casting@unitedtv.dk
Log in eller Registrér for at kommentere.