Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Pris på adoption?

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Lotte,

    Jeg er helt enig - det er også på bordet, om vi i det hele taget blot skal vente nogle år, og få den rette opsparing til det. Nu har det dog allerede været på talebordet længe, og sagen er den at vi økonomisk godt kan klare at betale det tilbage. Men det giver god mening det du skriver - jeg håber i et givet tilfælde så at vores bank vil være samarbejdsvillige, ellers må vi vælge en anden løsning
    Mvh
  • Indstillinger
    Saebod123

    Jeg synes faktisk de her indlæg fra dig virker meget som spam.

    Hvad i alverden har de her ting med adoption at gøre?

    Jeg vil foreslå dig at søge i dine lokale netværk - facebook grupper el.lign.
  • Indstillinger
    Hejsa,

    Jeg kan ikke svare på, hvordan prisen på de forskellige er, og hvad man helt præcis betaler. Jeg har haft en snak med min gode ven, som er bankrådgiver for en større dansk bank, og de har før lånt penge til folk der gerne vil adoptere.

    Det kræver som alle andre lån blot en en økonomi i forvejen, og selvfølgelig noget man kan sætte i pant. Evt. friværdi, hvis man har hus.

    Alternativt kan du altid tage et kig på Santander, som nok er et af de bedste alternativer i forhold til de almindelige banker. De har lave renter, og er et af de største firmer når det kommer til lån og financering.
  • Indstillinger
    Jeg håber inderligt, at folk der vil adoptere og undersøger muligheder - og derfor falder over denne side, vil ulejlige sig med at læse HELE tråden.

    For det er da det glade vanvid at kun tænke i forbrugslån, når opsparing er en reel mulighed - især når man altså ikke lige får en ide om adoption, og så står med et barn i armene dagen efter.

    Der går flere år - og i den periode kan man altså sagtens spare temmelig mange penge op selv. Og - det er altså det ENESTE fornuftige, da man vel gerne vil have mulighed for at give sit barn den bedst mulige start i den nye familie.
  • Indstillinger
    Redigeret 15 januar, 2019, 09:15

    Jeg ved godt, at denne tråd er gammel, men jeg kan ikke lade vær med at kommentere, for jeg er helt enig med lotte123. Det er enormt vigtigt, at man IKKE tager et forbrugslån blot for at adoptere - der findes bedre muligheder såsom eksempelvis at spare op! Hvis du seriøst overvejer at adoptere bør du lægge en seriøs plan for, hvordan du får råd til at gå igennem hele processen - om det så er igennem en opsparing eller et lån. Det er en enormt dårlig start på livet med en baby, hvis man er forgældet - for du skal opdrage barnet i mange år fremover! Hvis du dog ender med at beslutte dig for, at du skal tage et lån, så find dog det billigste - PLEASE! Har hørt at (link fjernet, redaktionen) skulle være et godt alternativ, men jeg er ikke sikker. Jeg håber virkelig, at kommende forældre til adoptivbørn læser dette, for det er enormt vigtigt!!

Log in eller Registrér for at kommentere.