Hjem Øre, næse og hals Åben debat om øre-, næse- og halssygdomme

vand/slim fra hals løber, må synke hele tiden og rømme

24

Kommentarer

  • ja tror også det må være det, må prøve mig frem efter juleferien, er allerede startet på at sortere det direkte mælk og mælkeprodukter fra, men har jo sikkert fået noget skjult i maden da vi har været til julefrokost:)

    1000 tak for alt jeres hjælp og de gode råd, nu er der håb forude for at det kan blive bedre:)
  • Jeg har det samme som du og ved ikke hvad det er for noget, somom der løber væske ned i halsen hele tiden så man må synke hele tiden for ikke at få det galt i halsen, jeg har tænkt på om det er fordi jeg har haft en forkølelse for nylig men er over den og det kom ikke lang tid efter, er der nogen der kender til det??
  • jeg har snart prøvet alt muligt, men har ikke fundet ud af hvorfor det kommer, mit kommer stadig i perioder, men kan ikke finde grunden.. med jeg har fundet noget som dæmper det;)
    Det er nogle aktive mælkesyre bakterier der hedder probiotica classic 9, det er noget smagsløst pulver man blander op i lunkent vand og drikker inden sengetid, det hjælper rigtigt meget på mit, men får jeg ikke drukket det nogle dage kommer det igen???? Det kan købes her på nettet og koster ca 250 til 6-7 uger:)
    MVH
  • Jamen det vil jeg prøve så for det er godt nok træls det her og tak vender tilbage
  • RHINITIS... allergisk eller non allergisk, altefter priktests og blodprøver.
    Ufarligt , men uhyre svært og ubehageligt at leve med.
    Søg ordet "rhinitis vasomotorica" på google og læs de 3-4 første artikler/søgeresultater. Bl.a den fra "netpatient". Den kan mange af os nikke genkendende til, når alt andet mht allergi og astma er udelukket
  • Det vil jeg lige tjekke;) det kommer og går lidt i perioder, men probiotika classic 9 hjælper meget på det:)
  • hm.. det lyder slet ikke som det, det er meget længere nede det foregår, det føles som om det er der halsen sidder fast på kroppen, og det er vand/slim som løber ned i halsen og lungerne, føles som hvis ikke man synker som hvis man får noget i den gale hals, man får lidt drukne fonemmelse og man føler det når at rende derned selvom man synker, man blir nød til at hoste da det føles som om man har noget der sidder i vejen i lungerne så ikke man kan trække vejret ordentligt, når timerne er gået og det er overstået, skal man rømme sig meget og der kommer noget meget tykkere slim fri fra lungerne/luftrøret.tænker tit om det er noget der rende op i stedet måske mavesyre?? men probiotica classic 9 hjæper, så ikke det sker så tit, og det for mig også til at tænke... mad mave allergi.. da det er nogle meget brede stærke mælkesyrebakterier(probiotikaen) og det kan dæmpe det?? og næse øjne er på ingen måde stoppt rendende eller røde, det er mget længere nede det går galt;) Men tak for tippet man vil jo prøve alt..
    MVH Katja
  • Jeg har heller ikke problemer med øjnene. Mit hovedproblem er også meget længere nede. Men idag har man så konstateret at det stammer fra den rhinit, som dels er det rindende klare vandlige sekret og "noget" længere nede... a la allergi, astma, mavebøvl, syre... ja hvad det nu gør at dumme ting.
  • jamen så kunne det måske godt være noget i den stil... hvis det er det samme vi fejler skulle du næsten prøve det der probiotika, det har hjulpet mig meget et langt stykke ad vejen,.. har læst og læst og læst her på nettet, hvis ens naturlige mavebakterier af en eller anden grund er gået i "udu" kan dette være årsagen til fødevare intollerens også en forgiftning af leveren fordi det gærer dernede og det udløser faktisk alkohol man blir ikke "fuld" af det men får fornemmelsen som sådan lidt tømmermænd "bagstivhed" ..gå rundt i en osteklokke agtigt.. og mavesyre og reflux, halsbrænd, dårlig mave, tynd som hård mave, slim dannelse, og alt hvad der kan komme når det ikke fungerer, blir faktisk forbavsende hurtigt reguleret med probiotikaen, og alle de mærkelige ting blir sjældnere og sjældnere... Gad vide om det er sådan et lidt uudforsket land, mine læger er da totalt på bar bund ihvertfald... Har sågalt fået undersøgt hjertet og lungerne i den forbindelse;)
    MVH Katja
  • Hej.

    Jeg er i samme situation med løbende væske i halsen, men efter at have læst de indlæg her i denne tråd, synes jeg mit er mere træls.

    Jeg genere også en masse spyt i munden, og så er det komplet umuligt at sove/ligge på ryggen, selv med en pude.

    Når jeg skal sove eller ligger mig på sofaen, går der kun ganske få sekunder før jeg får den fornemmelse at en tynd væske løber nede i halsen, og reagere jeg ikke på dette omgående, enten ved at rømme eller hoste, føler jeg er brændende fornemmelse og en slags kvælning, det er jeg selvfølgelig bevidst om når jeg er vågen, men kommer jeg til at falde i søvn liggende på ryggen, vågner jeg meget bradt ved den brændende/kvælnings fornemmelse. Dette er til stor gene for mig flere gange dagligt, men ak og ve, jeg har endnu ikke talt med min læge om dette, os mænd......

    Men efter jeg fandt dette indlæg via Google, og har fundet ud af jeg ikke er alene med dette, vil jeg da kontakte min læge.

    Jeg så altid udsendelsen med de 3 engelske læger på TV2, som undersøgte folk med underlige sygdomme, som de ikke gik til læge med, her kom en person ind med et lignende tilfælde, og der kunne lægerne konkluderer at vedkommendes hals havde en indsnævring så vidt jeg husker, og det blev opereret væk, ved et lille indgreb, blot en lille sidenote.
Log in eller Registrér for at kommentere.